fbpx

Услуги

Предлагам пълното изпълнение на всички етапи от изготвянето на интериорния дизайн – от първоначалния оглед до завършените чертежи и визуализации. Ще Ви помогна с надзор над работния процес и консултации. Тук може да разгледате в подробности отделните етапи от работния процес.

ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Един от основните етапи за създаване на добър и функционален интериор е обособяването на отделните зони и елементи на обзавеждането. Създават се няколко различни разпределения според възможностите, които предоставя помещението. След консултация се избира най–подходящия 2D проект, върху който се продължава работата. Преди да се продължи със следващия етап е важно клиентът да представи своите виждания относно:
  • предпочитани интериорни стилове;
  • предпочитание за цветове;
  • изисквания за настилки;
  • предпочитания за типове осветление.

ИЗГОТВЯНЕ НА ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ

На база на получената информация от клиента и избраното предварително разпределение се изготвя 3D проект. Той включва фотореалистични визуализации на всички помещения, заедно с цветовите гами за всяко от тях. Добавя се и информация за елементите на интериора, които не са произведени по поръчка - търговски обекти, производители, цени и др. Всеки изготвен проект е 100% изпълним. След одобрение от клиента се преминава към следващия етап - изготвяне на всички необходими чертежи за реализиране на проекта.

ИЗГОТВЯНЕ НА РАБОТЕН ПРОЕКТ

Работният проект помага за точното и бързо изпълнение на дейностите по обекта. Той включва промени по ВиК и електроинсталацията, разгъвки на стени и тавани, план на осветлението с точните позиции на осветителните тела. За всички мебели, които ще се направят по поръчка, се изготвят чертежи с размери, материали и вътрешни разпределения. Добавя се и план на настилки и чертежи на детайли от гипсокартон. Изготвеният проект ще послужи за лесното и точно изпълнение на строителните дейности по обекта.