fbpx

Марина Иванова

 

За мен професията на интериорния дизайнер е не просто важна, но и много отговорна. Знам колко ценно е да създадем перфектната визия и усещане в дома – затова съм тук да Ви помогна.

Имам богат опит в работата с различни обекти – от фамилни апартаменти и къщи до хотели и заведения. Ще ви представя стилни и иновативни идеи за обзавеждане. Ще открием най-добрите продукти на пазара, които отговарят на вашия стил и бюджет. Ще се погрижа за правилното и навременно изпълнение на проекта и свързаните с него дейности. Заедно ще се справим с тази нелека задача.

Комуникацията с клиентите е основен приоритет в работата ми и предпоставка за успешно реализиране на поставените цели. Качественото и бързо изпълнение на поетите ангажименти е основна моя цел.

С течение на времето успях да създам мрежа от доказали се специалисти в град Варна и областта, на които мога да разчитам за изпълнението на различни части от работния процес. Познавам предлаганите на пазара български и чуждестранни марки и продукти, както и постоянно следя най-новите и модерни стилове и течения в интериорния дизайн.
Ако мислите, че мога да Ви бъда полезна, свържете се с мен – доверете се на интериорен дизайнер!